Een voedselhulp- en sociale organisatie vinden

App1De Schenkingsbeurs stelt een geografische kaart van de voedselhulp- en sociale organisaties voor die actief zijn in jouw streek. Daar vinden de schenkers alle informatie die ze nodig hebben om gemakkelijk persoonlijk contact op te nemen met een plaatselijke ontvanger i.v.m. zijn (intentie tot) schenking. Door deze interactieve tool kunnen de vraag naar en het aanbod van schenkingen op elkaar worden afgestemd op het hele Belgische grondgebied.

Concreet staat op de kaart aangeduid welke voedselhulp- of sociale organisaties wachten op voedselschenkingen. Elke gekende voedselhulporganisatie of andere sociale organisatie die zich inzet voor maatschappelijke integratie van kansengroepen en die schenkingen wenst te ontvangen kan zich op het platform van de Schenkingsbeurs inschrijven en vragen om op deze geografische kaart te worden gezet.

Elke organisatie wordt aangeduid met een tab. Door op deze tab te klikken krijg je toegang tot een informatiefiche waarop alle gegevens van de organisatie staan. Je vindt er ook alle relevante informatie die verband houdt met de schenking: contactpersoon, gezochte voedingswaren, uren van levering, opslagmogelijkheden, transportmogelijkheden, … Op die manier kan een potentiële schenker zien welke organisaties er in zijn buurt actief zijn en contact met hen opnemen.

Raadpleeg de kaart of Registreer je nu zodat je op deze kaart terug te vinden bent als voedselhulp- of sociale organisatie