Nieuws

De Schenkingsbeurs is geselecteerd voor een Europese wedstrijd

Donderdag 2 februari 2017

We hebben jullie hulp nodig voor de volgende etappe in de wedstrijd “online stemmen voor de publieksprijs” die gisteren van start is gegaan.

Het vraagt niet meer dan naar de volgende pagina te gaan en op de knop VOTE te drukken, men heeft recht op een stem per persoon per dag ! : http://eu-refresh.org/food-fair-plaform-bourse-aux-dons-schenkingsbeurs

In het kader van de REFRESH* Food Waste Solution Contest, een Europese wedstrijd voor de strijd tegen voedselverspilling, heeft Level IT zich kandidaat gesteld met de Schenkingsbeurs en is ze geselecteerd om België te vertegenwoordigen. De winnaar van de publieksprijs – The Public Award – zal de gelegenheid krijgen om hun project voor te stellen op de REFRESH Food Waste 2017  conferentie in mei. Dit is een ideale gelegenheid voor de Schenkingsbeurs om zich te profileren op Europees niveau!

Mogen we jullie vragen jullie netwerken (facebook, twitter), collega’s, vrienden, familie, enz. aan te spreken om zoveel mogelijk te stemmen en zo onze kans te verhogen om te winnen ? 

Praktisch :

Stemperiode :

01/02/2017 – 28/02/2017

Adres : 

http://eu-refresh.org/food-fair-plaform-bourse-aux-dons-schenkingsbeurs

Werkwijze : 

1 stem per persoon per dag  (IP adres telt) 

 

 

 

 

* REFRESH voor Resource Efficient Food and dRink for the Entire Supply cHain : http://eu-refresh.org/