Nieuws

Logistieke organisatie van de levering van schenkingen aan de gemeenten getroffen door de overstromingen

Donderdag 12 augustus 2021

Sinds vrijdag 16 juli is de Schenkingsbeurs, in samenwerking met de verschillende gemeentediensten van de zwaarst getroffen regio’s, bezig met het inzamelen, organiseren en beheren van talrijke schenkingen aan de getroffen gemeenten.

Dankzij de steun en hulp van verscheidene logistieke partners zijn reeds tientallen tonnen levensmiddelen aan diverse opvanghuizen en plaatselijke verenigingen geleverd.

Veel voorstanders

Dank aan de vele logistieke dienstverleners en aan Logistics in Wallonia die ons bij deze operatie helpen, en ook aan de verschillende schenkers voor de reeds uitgedeelde producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als uw organisatie wenst ook deel te nemen aan het netwerk Solidaire Vervoerders, kunt u zich hier inschrijven of per e-mail contact met ons opnemen via info@schenkingsbeurs.be

We hebben nog steeds uw hulp nodig met producten! 

Bent u een handelaar, een bedrijf of een crisisbeheersingseenheid en wilt u producten doneren? Eén klik is voldoende om u als schenker te registreren en ons team zal contact met u opnemen.

Bent u een transportprofessional en kunt u producten vervoeren of opslaan? Contacteer ons per e-mail op info@schenkingsbeurs.be